Stucwerk

Het beste stucwerk voor uw project.


Stucwerk
Zakelijk & particulier


Over ons
ABGN


Werkwijze
Innovatie


Contact
Start nu

Stucwerk

De beste stukadoors voor uw project.


Stucwerk
Zakelijk & particulier


Over ons
ABGN


Werkwijze
Innovatie


Contact
Start nu

Stucwerk door een professioneel afbouwbedrijf.

Bij Afbouw Groep Nederland kunt u rekenen op stucwerk van de hoogste kwaliteit. Als professioneel afbouwbedrijf kennen wij alle ins and outs van verschillende soorten stucwerk. Of u nu een nieuw stucwerk project heeft of uw bestaande stucwerk wilt vernieuwen, ons team van ervaren stukadoors staat voor u klaar. Wij begrijpen dat u een mooi resultaat verwacht en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Daarom bieden wij een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Kies voor Afbouw Groep Nederland en geniet van het mooiste stucwerk voor uw afbouwproject.

Goed stucwerk is vakwerk

Bij Afbouw Groep Nederland weten we dat goed stucwerk vakwerk is. We streven naar hoge kwaliteit en een mooie afwerking voor al onze projecten. Of het nu gaat om het stucen van een nieuwe woning of het vernieuwen van bestaand stucwerk, onze stukadoors leveren uitstekend stucwerk met oog voor detail. Met onze vele jaren ervaring in de branche zijn we goed bekend met de verschillende technieken en materialen die nodig zijn om een prachtig resultaat te behalen. Wanneer u kiest voor Afbouw Groep Nederland, kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en expertise om uw afbouwproject tot in de puntjes te verzorgen.

Bent u ook geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op via info@abgn.nl of bel ons op +31850733441. We kijken ernaar uit om uw project tot een succes te maken.

 

Afbouw 2.0

Wij focussen ons op de totale transformatie van casco / bestaand naar gebruiksklare ruimte (turn key). Onze ervaren vakmensen werken bovendien met de nieuwste afbouwsoftware voor de beste resultaten.

Duidelijke projectafspraken

Voor alle betrokken partijen in het  bouwtraject zijn de taken en rollen van alle stakeholders inzichtelijk.

Plansysteem

Planners, vaklui en klanten hebben (via hun app) toegang tot alle klantinformatie.

Schaderapportage

U ontvangt altijd een start- en schaderapportage inclusief foto's van eventuele schades.

Opleverrapportage

Opdrachten wordt digitaal opgeleverd door middel van het aftekenen van een online checklist en het opsturen van foto's.

Geolocatie en tijdregistratie

Alles wordt transparanter door geautomatiseerde tijdsregistratie en het bijhouden van de locatie van de vakmensen.

Oplevering met projectmanager

Onze projectmanager komt elke week op locatie om de eindoplevering te doen met de uitvoerder en verbeterpunten te bespreken.

Klantenportaal

Opdrachten inplannen, de opdracht live volgen, rapportages terugzoeken en meer via ons klantenportaal.

Wordt partner van Afbouw Groep Nederland!

Wij hebben de mensen, de infrastructuur én de kennis

Wij zorgen voor de afbouw professionals voor uw project, terwijl we hoge eisen stellen aan de kwaliteitsbewaking.

 

Afbouw Groep Nederland bestaat uit een divers team van planners, projectmanagers en bouwtechnische professionals met ruime ervaring in de afbouwsector. Onze teams zijn inzetbaar door heel Nederland.

Over ABGN

Met ABGN kunt u leunen op een schat aan ervaring in de afbouwsector

Lees verder

Werkwijze

Uw vaste projectmanager neemt de opdrachten aan, zorgt ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is en dat de werkbonnen op tijd en afgetekend worden ingeleverd.

Lees verder

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen, zowel in loondienst als op ZZP-basis.

Lees verder

Afbouw Groep Nederland

De faalkosten in een bouwproject bedragen gemiddeld zo'n 5% van de aanneemsom. Grote efficiëntieslagen zijn te behalen in de digitalisering en planning. Wij nemen een voorsprong hierin doordat wij gebruik maken van de nieuwste afbouwsoftware en onze ervaring in de werkvoorbereiding, uitvoering en logistiek.Meest innoverende afbouwbedrijf
ABGN

Van planners en projectmanagers tot monteurs, schilders, behangers, studoors, tegelzetters, timmermannen, elektriciens en behangers. ABGN heeft specialisten in elke discipline van het afbouwtraject.Wij hebben vakmensen uit elke discipline
ABGN

Wordt partner van Afbouw Groep Nederland!