Tegelwerk

De beste tegelzetters voor uw project.


Tegelwerk
Zakelijk & particulier


Over ons
ABGN


Werkwijze
Innovatie


Contact
Start nu

Tegelwerk

De beste tegelzetters voor uw project.


Tegelwerk
Zakelijk & particulier


Over ons
ABGN


Werkwijze
Innovatie


Contact
Start nu

Tegelwerk door een professioneel afbouwbedrijf.

Bij Afbouw Groep Nederland begrijpen we dat u het beste verwacht voor uw tegelprojecten. Wij bieden het beste tegelwerk door onze professionele tegelzetters met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van tegelwerk. Door voor ons te kiezen, verzekert u zich van een hoogwaardige afwerking van uw tegelwerk. Bovendien stelt direct contact met ons team u in staat uw wensen en eisen helder over te brengen, waardoor het eindresultaat precies zal voldoen aan uw verwachtingen.

Goed tegelwerk is vakwerk

Als het gaat om tegelwerk, is het belangrijk om te realiseren dat goed schilderwerk echt vakwerk is. De ervaren tegelzetters bij Afbouw Groep Nederland begrijpen dit maar al te goed. Met jarenlange ervaring in het vak kunnen zij met uiterste precisie en vakmanschap uw tegelproject tot leven brengen. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject, het team van Afbouw Groep Nederland staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding. Bovendien kunt u gerust contact opnemen met het team om uw wensen en eisen te bespreken. Zo kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Bent u ook geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op via info@abgn.nl of bel ons op +31850733441. We kijken ernaar uit om uw project tot een succes te maken.

 

Afbouw 2.0

Wij focussen ons op de totale transformatie van casco / bestaand naar gebruiksklare ruimte (turn key). Onze ervaren vakmensen werken bovendien met de nieuwste afbouwsoftware voor de beste resultaten.

Duidelijke projectafspraken

Voor alle betrokken partijen in het  bouwtraject zijn de taken en rollen van alle stakeholders inzichtelijk.

Plansysteem

Planners, vaklui en klanten hebben (via hun app) toegang tot alle klantinformatie.

Schaderapportage

U ontvangt altijd een start- en schaderapportage inclusief foto's van eventuele schades.

Opleverrapportage

Opdrachten wordt digitaal opgeleverd door middel van het aftekenen van een online checklist en het opsturen van foto's.

Geolocatie en tijdregistratie

Alles wordt transparanter door geautomatiseerde tijdsregistratie en het bijhouden van de locatie van de vakmensen.

Oplevering met projectmanager

Onze projectmanager komt elke week op locatie om de eindoplevering te doen met de uitvoerder en verbeterpunten te bespreken.

Klantenportaal

Opdrachten inplannen, de opdracht live volgen, rapportages terugzoeken en meer via ons klantenportaal.

Wordt partner van Afbouw Groep Nederland!

Wij hebben de mensen, de infrastructuur én de kennis

Wij zorgen voor de afbouw professionals voor uw project, terwijl we hoge eisen stellen aan de kwaliteitsbewaking.

 

Afbouw Groep Nederland bestaat uit een divers team van planners, projectmanagers en bouwtechnische professionals met ruime ervaring in de afbouwsector. Onze teams zijn inzetbaar door heel Nederland.

Over ABGN

Met ABGN kunt u leunen op een schat aan ervaring in de afbouwsector

Lees verder

Werkwijze

Uw vaste projectmanager neemt de opdrachten aan, zorgt ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is en dat de werkbonnen op tijd en afgetekend worden ingeleverd.

Lees verder

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen, zowel in loondienst als op ZZP-basis.

Lees verder

Afbouw Groep Nederland

De faalkosten in een bouwproject bedragen gemiddeld zo'n 5% van de aanneemsom. Grote efficiëntieslagen zijn te behalen in de digitalisering en planning. Wij nemen een voorsprong hierin doordat wij gebruik maken van de nieuwste afbouwsoftware en onze ervaring in de werkvoorbereiding, uitvoering en logistiek.Meest innoverende afbouwbedrijf
ABGN

Van planners en projectmanagers tot monteurs, schilders, behangers, studoors, tegelzetters, timmermannen, elektriciens en behangers. ABGN heeft specialisten in elke discipline van het afbouwtraject.Wij hebben vakmensen uit elke discipline
ABGN

Wordt partner van Afbouw Groep Nederland!